Zorg en Zekerheid Zorgverzekering

Zorg en Zekerheid is er voor iedereen in Nederland, met behulp van een aantal verschillende pakketen. Ga je de zorgverzekering vergelijken voor 2014? Dan is het een uitstekend idee om deze zorgverzekeraar mee te nemen. Het is in veel van de gevallen niet direct de goedkoopste zorgverzekering, maar je kunt er wel rekenen op een uitstekende service en dekking. Vergelijk de maximale dekking bij bepaalde vormen van zorg en weeg ook het gemak mee waarmee je gebruik kunt maken van de online faciliteiten en zorgaanbieders.

Basisverzekering van Zorg en Zekerheid

De basisverzekering van Zorg en Zekerheid zit qua dekking op dezelfde manier in elkaar als die van de andere verzekeraars die er in Nederland actief zijn. Dat heeft te maken met het feit dat de dekking door de overheid wordt vastgesteld en de diverse verzekeraars zich daaraan dienen te houden. Dat neemt echter niet weg dat er belangrijke verschillen kunnen bestaan, met betrekking tot de zorgaanbieders waar je terecht kunt. Heb je de mogelijkheid om in de buurt gebruik te maken van een fysiotherapeut? Zorg en Zekerheid staat bekend om de uitstekende afspraken die men maakt met een groot aantal verschillende zorgverleners.

Zorg en Zekerheid aanvullende dekkingen

Uiteraard heb je bij Zorg en Zekerheid daarnaast de keuze uit een aantal aanvullende dekkingen. Je kunt hierbij denken aan de tandheelkundige zorg, maar ook de dekking voor fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen. Bovendien sluit je er complete verzekeringen af, waardoor het niet nodig is om de tandartsverzekering apart af te sluiten. Dit kan je een behoorlijke besparing opleveren, aangezien deze als losse verzekering zomaar een paar tientjes per maand kan kosten. Je hebt daar bij Zorg en Zekerheid in ieder geval niet mee te maken, waardoor je je op een voordelige manier goed kunt verzekeren.

Hulp bij het vinden van zorg

Daarnaast probeert Zorg en Zekerheid je zo goed mogelijk van dienst te zijn met een aanvullende service. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hulp bij het vinden van de juiste zorg. Men kijkt hierbij niet alleen naar de kwaliteit van een arts of een kliniek, maar ook naar de snelheid waarmee je er aan de beurt bent. Dit zorgt ervoor dat je zo snel en zo goed mogelijk geholpen wordt, dankzij de inspanningen van de zorgverzekeraar. Zorg en Zekerheid gaat daarmee net wat verder dan een aantal andere verzekeraars, zodat je een eerlijke premie betaalt voor de service waar je aan de andere kant op kunt rekenen.

Geen medische keuring

Tenslotte accepteert Zorg en Zekerheid iedereen, zowel voor de basisverzekering als de aanvullende dekkingen. De verzekeraar maakt geen gebruik van leeftijdsgrenzen of een medische keuring om na te gaan of je er de mogelijkheid hebt om een verzekering af te sluiten. In plaats daarvan kun je er altijd rekenen op een goede dekking en gebruik maken van de zorg die je nodig hebt om van het leven te genieten. Wat dat betreft is Zorg en Zekerheid er duidelijk voor iedereen en is het een uitstekend idee om de verzekeraar mee te nemen in de vergelijking die je gaat maken.