Zekur is een nog wat onbekendere online verzekering van Univé die zich voornamelijk richt op jongeren, maar iedereen vanaf 18 jaar kan hier terecht voor het afsluiten van een verzekering. Je sluit deze verzekering via het internet af en kunt daarbij kiezen uit de basisverzekering of de basisverzekering plus de aanvullende en de tandartsenverzekering. De maandpremies bij deze zorgverzekering zijn laag, waardoor je nog geld over houdt om andere leuke dingen te ondernemen. Als je verwacht geen zorgkosten te maken, is het aan te raden om deze zorgverzekering zeker in overweging te nemen.

De basisverzekering

Zekur biedt jongeren een goedkope verplichte basisverzekering aan. Omdat je verplicht om deze verzekering af te sluiten, maar als jongere er bijna geen gebruik van maakt heeft zekur.nl ervoor gekozen om de verzekering zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Niemand wil betalen voor iets waar je geen gebruik van maak, maar als je het dan toch verplicht bent, is het wel fijn om te weten dat je hebt gekozen voor één van de goedkoopste opties. Univé kan deze verzekering zo goedkoop aanbieden omdat alles via het internet wordt geregeld en Zeker scherpe prijsafspraken heeft gemaakt met zorgverleners. Dit scheelt de verzekering een hoop geld en dat is te zien in de maandpremie.

Zoals al aangegeven is de zorgverzekering van zekur.nl is een verzekering waarbij je van alles online regelt. Je kunt de verzekering dus via het internet aanvragen en alle declaraties online indienen. Indien je vragen hebt, kun je deze wel telefonisch stellen of mailen naar zekur.nl, maar de afhandeling gaat allemaal via het internet. Het is dus wel noodzakelijk om in bezit van internet te zijn als je deze verzekering afsluit.

De aanvullende en tandartsenverzekering

Bij Zekur kun je een zeer uitgebreide aanvullende- en tandartsenverzekering afsluiten. Deze extra verzekering bestaan uit vergoedingen voor tandheelkunde, fysiotherapie, inentingen voor het buitenland enzovoorts. Vooral de vergoedingen voor tandheelkunde zijn relatief hoog. Van de kosten die je maakt voor je tanden wordt 75% vergoed tot een bedrag van 500 euro op jaar basis.

De kosten voor deze extra verzekeringen zijn in vergelijking met andere zorgverzekeringen laag, dit komt door de afspraken met de zorgverleners en het feit dat ze via het internet handelen. Hierdoor zijn de rekeningen relatief laag.

Als je bij zekur.nl een aanvullende- en tandartsenverzkering afsluit krijg je er gratis een doorlopende reisverzekering erbij. Je kunt dus ook met een gerust hart op reis.

Wil je niet te veel betalen voor je verzekering, sluit dan een zorgverzekering af bij Zekur. Deze verzekering is goedkoper dan zijn concurrenten doordat zij alles online regelen. Hierdoor hebben ze minder kosten en kunnen ze de maandpremie laag houden. Ook hebben zij zeer goede afspraken bij zorgverleners, waardoor ze ook niet veel geld kwijt zijn aan de zorgkosten.

Ben je dus op zoek naar een goedkope zorgverzekering, dan ben je hier aan het juiste adres.

Mocht je een uitgebreide aanvullende- en tandartsenverzekering willen hebben, dan kun je hier ook prima terecht. Voor de aanvullende- en tandartsenverzekering zijn de kosten ook laag, waardoor je niet zoveel maandpremie hoeft te betalen.