VGZ Zorgverzekering

VGZ is een van de grote verzekeraars in Nederland, waardoor het altijd verstandig is om deze polis op te nemen in een vergelijking. Ga je de zorgverzekering vergelijken voor 2014? Dan zal je er achter komen dat jet waarschijnlijk niet de goedkoopste zorgverzekering is. Het is desalniettemin verstandig om deze verzekeraar op basis van de dekking te vergelijken met de andere aanbieders die je aanspreken. De kans is namelijk groot dat de dekkingen en de service er een stuk beter zullen zijn, waardoor het verstandig is om hier rekening mee te houden.VGZ heeft met betrekking tot de zorgverzekering een enorme schat aan kennis en ervaring. Het is een grote verzekeraar in Nederland, die bovendien een aantal andere merknamen onder zich heeft. Het voordeel hiervan is dat men de zorgverzekering organiseert voor een groot aantal Nederlanders. VGZ weet hierdoor precies welke elementen er in de verschillende aanvullende verzekeringen thuishoren en waar je als verzekerde behoefte aan hebt. Daarnaast zorgt de schat aan ervaring van meer dan 60 jaar ervoor dat men eventuele problemen goed op kan lossen. Het is alleen al daarom een goed idee om de VGZ zorgverzekering mee te nemen in de vergelijking.

VGZ zorgverzekering

Daarnaast zit de VGZ zorgverzekering op een goede manier in elkaar, onafhankelijk van de dekking die je kiest. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om alleen de basisverzekering af te sluiten, maar je kunt dit aan de andere kant ook uitbreiden met tandheelkundige zorg. Met name wanneer je gebit niet zo sterk is of je de komende tijd kosten verwacht is dit een goede keuze. Uiteraard kun je de zorgverzekering gewoon online beheren, maar kun je ook eenvoudig contact opnemen met een van de medewerkers, om er samen een keer naar te kijken.

Tips en wachtlijstbemiddeling

VGZ staat verder bekend om de uitstekende service die men te bieden heeft. Je kunt er bijvoorbeeld rekenen op handige tips, die ervoor zorgen dat je op een meer gezonde manier door het leven kunt gaan. Je maakt hierdoor minder gebruik van de zorg, waardoor je het eigen risico minder snel aan hoeft te spreken en je ook de totale zorgkosten in Nederland mee naar beneden kunt brengen. Daarnaast zorgt VGZ er met wachtlijstbemiddeling voor dat je in een ziekenhuis zo snel mogelijk aan de beurt bent voor een bepaalde behandeling, zodat je daar niet te lang op hoeft te wachten.

Aanvullende verzekeringen

Wil je een van de aanvullende verzekeringen afsluiten? Zorg er bijvoorbeeld voor dat je naar de fysiotherapeut bij je in de buurt kunt gaan, of je gebruik kunt maken van andere dekkingen die geen onderdeel uitmaken van de basisverzekering in Nederland. Je hebt de keuze uit een beperkte, een aanvullende of een plus aanvullende verzekering. Wat dat betreft bepaal je bij VGZ zelf op welke manier je graag verzekerd bent en wat je daar aan premie voor wilt betalen. Met name dit laatste is van belang, aangezien de kosten het komende jaar iedere maand weer terug zullen komen.