Univé Zorgverzekering

Univé is een bekende zorgverzekeraar in Nederland, die een aantal aanvullende dekkingen beschikbaar heeft naast de reguliere basisverzekering die voor iedereen verplicht is. Wil je bijvoorbeeld gebruik maken van tandheelkundige zorg, of ben je aan de andere kant op zoek naar een dekking voor de fysiotherapie waar je gebruik van dient te maken? Dan is het een uitstekend idee om de Univé zorgverzekering in ieder geval mee te nemen in de vergelijking die je uit wenst te voeren.

Verzekeraar zonder winstoogmerk

Het mooie van Univé is dat dit een verzekeraar zonder winstoogmerk is. Dit betekent dat men er niet op uit is om zoveel mogelijk winst te maken, zoals een regulier bedrijf dat zou doen. In plaats daarvan probeert men er bij Univé voor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen een goede zorgverzekering af kunnen sluiten. Het is wat dat betreft dan ook niet zo vreemd dat Univé vaak goed naar voren komt, op het moment dat je online op zoek gaat naar de goedkoopste zorgverzekering. Zelfs wanneer je gebruik wenst te maken van een aanvullende dekking is de kans groot dat je er een scherpe premie per maand of per jaar betaalt.

Meerdere verzekeringen bij Univé

Ga je de zorgverzekering vergelijken voor 2015? Houd met betrekking tot de premie dan rekening met de mogelijkheid om korting te ontvangen, wanneer je meerdere verzekeringen bij Univé afsluit. Indien je besluit om er bijvoorbeeld ook een autoverzekering of een woonverzekering af te sluiten kun je tot 10% korting op de premie ontvangen. Deze korting komt doorgaans niet terug in de verschillende vergelijkingen, maar je kunt er wel op rekenen wanneer je er meerdere verzekeringen afsluit. Bepaal daarom vooraf of je wellicht met meerdere verzekeringen over kunt stappen naar Univé, naast de zorgverzekering die je er af kunt sluiten.

Uitbetaling van declaraties

De uitbetaling van declaraties wordt door Univé op een vlotte manier afgehandeld. Je kunt rekenen op een uitbetaling binnen maximaal 3 weken, waardoor je er niet eens een maand op hoeft te wachten. Het grote voordeel hiervan is dat je het geld dat je uitgeeft aan de zorg snel weer terug zal krijgen en je het vervolgens ergens anders voor kunt gebruiken. Bovendien kun je de declaraties bij Univé op een gemakkelijke manier online invoeren. Dit maakt het heel gemakkelijk en soepel om je geld te ontvangen, wanneer je bepaalde kosten voor zorg hebt voorgeschoten.

Zorgservice van Univé

Tenslotte kun je bij Univé rekenen op zorgservice. Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om via de zorgvinder op zoek te gaan naar een goede arts of een kliniek bij je in de buurt, wanneer je ineens ergens last van krijgt. Ook kun je met een zorgpasje profiteren van bijvoorbeeld korting op brillen en lenzen en heb je natuurlijk altijd de mogelijkheid om de verschillende specialisten een vraag te stellen wanneer jou dat uitkomt. Wat dat betreft zit de Univé zorgverzekering op een goede manier in elkaar en kun je daar op een aantal verschillende manieren slim gebruik van maken.