Christelijke zorgverzekering

Bij Pro Life kunt u naast algemene zorg ook kiezen voor christelijke zorg: verantwoorde zorg, gedreven door liefde. Wij helpen u graag bij het vinden van zorg die bij u past.

“Bent u geïnteresseerd in een christelijke zorgverzekering van Pro Life? Maak dan nu vrijblijvend kennis. Vraag een informatiepakket aan en kies uit één van de gratis producten, zoals een christelijke CD, DVD of een proefabonnement op Eva of Visie van de Evangelische Omroep.” Prolife productpagina

Pro Life wil christelijke zorg toegankelijk maken voor iedereen
U vindt hier informatie die van toepassing is op zorg die vergoed wordt vanuit Pro Life, maar ook van zorg vanuit de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ) of Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO).

Bent u op zoek naar christelijke zorg?
Pro Life helpt u om de aanbieder te vinden die het beste bij u past. Vul het aanvraagformulier in en wij nemen contact met u op. Gratis en vrijblijvend!Wat verstaan wij onder christelijke zorg?
Zorg die voortkomt vanuit de verwondering voor het leven. Deze zorg wordt gegeven vanuit naastenliefde. U staat hierin als mens centraal. Pro Life maakt christelijke zorg toegankelijk en zet zich in voor de kwaliteit en betaalbaarheid.

Welke zorgverleners vergoedt Pro Life?
In het vergoedingenoverzicht ziet u aan welke voorwaarden de zorgverlener moet voldoen. In de zorggids ziet u met welke zorgverleners wij afspraken hebben gemaakt.

Waar vindt u christelijke zorgverleners?
Christelijke zorgverleners vindt u op ikzoekchristelijkehulp.nl. Sommige zorgverleners zoals huisartsen en specialisten willen niet aangemerkt worden als christelijke zorgverlener, omdat zij aan iedereen zorg willen verlenen. Pro Life vergoedingen

Ook voor studenten: 1. Prolife zorgverzekering studenten