De PNOzorg verzekering concurreert niet door de goedkoopste basisverzekering aan te bieden, maar probeert zich te onderscheiden door goede service aan te bieden. Ondanks dat deze verzekering niet de goedkoopste is, is het ook zeker niet de duurste en scheelt het maar een paar euro met de goedkoopste.

PNOzorg biedt ook zeer uitgebreide aanvullende verzekeringen. Ook hier betaal je vaak voor, maar er is zeker sprake van service. Als je vaak een beroep moet doen op je verzekering, is het zeker aan te raden om je verder te laten informeren bij PNOzorg over de mogelijkheden.

PNO Zorg 2015-2016 500x500 Premie berekenen
De basiszorgverzekering

Deze zorgverzekering biedt in tegenstelling tot andere zorgverzekeringen de vrijheid om zelf je arts en ziekenhuis te kiezen. Alle rekeningen die binnen je verzekering vallen en aan een Nederlands tarief voldoen worden dus vergoed op basis van je verzekering. Om ze vergoed te krijgen, hoef je ze alleen maar te declareren bij de zorgverzekeraar.

Naar de inhoud van het pakket hoef je niet te kijken, omdat het basispakket bij iedere verzekeraar hetzelfde is. De overheid bepaalt wat er in de basisverzekering moet worden opgenomen en de verzekeraars wijken hier niet van af. Als je een aanvullende verzekering wil afsluiten, is het wel verstandig om de verschillende mogelijkheden met elkaar te vergelijken.

Aanvullende verzekering

Voor een klein bedrag per maand extra kun je je aanvullend verzekeren. De hoogte van dit bedrag hangt af van de aanvullende verzekering de je kiest. PNOzorg heeft vijf verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen. Hoe duurder de aanvullende verzekering, hoe meer je vergoed krijgt.

Het duurste pakket biedt dus de meeste dekking. Een aantal voorbeelden van behandelingen die 100% vergoed worden bij dit pakket zijn de orthodontie, fysiotherapie, plastisch chirurgie enzovoorts. Deze behandelingen krijg je in de meeste pakketten bij andere verzekeraars niet vergoed.

De PNOzorg is ook uniek in het aanbieden van een aanvullende verzekering voor mensen die elders hun basisverzekering hebben afgesloten. Door 50% extra te betalen voor het aanvullende pakket, kun je je aanvullend verzekeren bij PNOzorg. Deze verzekeraar is één van de weinige die deze optie aanbiedt.

Tandartsenverzekering

PNOzorg biedt behalve vergaande aanvullende verzekering ook verschillende tandartsenverzekeringen. Ook hier geldt hoe duurder het pakket, hoe hoger de service die je kunt verwachten. Je kunt bij de tandartsenverzekering een maximale vergoeding van 1100 euro per jaar verwachten voor tandheelkundige hulp.

Als je veel last hebt van je gebit en je wel er zeker wat aan doen, is deze verzekering zeker het overwegen waard.

Kortom, zoek je een verzekering die veel gebeurtenissen vergoed, dan is PNOzorg zeker een aanrader. De goedkoopste verzekeraar is het zeker niet, maar je weet wel zeker dat er veel wordt vergoed en komt gedurende het jaar niet voor vervelende verrassingen te staan. Vaak blijkt het goedkoper te zijn om een duurdere verzekering af te sluiten die meer vergoed, dan om een goedkope verzekering af te sluiten die amper iets vergoed als je hier beroep moet doen.

Als je kiest voor de basisverzekering, ben je ook niet zo gek veel kwijt. Het scheelt slecht een paar euro met de goedkoopste basiszorgverzekering en je kunt uit gaan van een goede service. De medewerkers staan klaar om op al je vragen een antwoord te geven.