ONVZ zorgverzekering

De klanten van ONVZ zijn volgens de verzekering het meest tevreden over hun verzekeraar. Of dat ook werkelijk zo is, zul je zelf moeten ondervinden. Maar ONVZ is zeker een goede zorgverzekering als je op zoek bent naar een goedkope basisverzekering en eventuele wat uitgebreidere aanvullende verzekeringen. Bij deze aanbieder heb je zeer uitgebreide aanvullende verzekering maar ook kleinere. De zorgverzekeraar heeft geprobeerd om voor iedere behoefte betaalbare pakketten aan te bieden.
De basiszorgverzekering

Het pakket waar de zorg uit bestaat bij deze verzekering is niet anders dan hetgeen wat de overheid allemaal verplicht heeft. Wel biedt deze zorgverzekering de mogelijkheid om zelf te beslissen naar welke huisarts je gaat en welk ziekenhuis je bezoekt. Dit is niet vanzelfsprekend bij elke verzekeraar, Bij ONVZ vinden ze het erg belangrijk dat je keuzevrijheid hebt. Je wil immers ook de zorg krijgen waar jij je lekker bij voelt. Zolang de kosten van de zorgverlener waar jij voor hebt gekozen niet boven de standaardtarieven komt, gaat deze verzekeraar over in het vergoeden van de gemaakte kosten. Ook is het mogelijk om de kosten te drukken door een verhoogd eigen risico af te sluiten, dit is een zeer aantrekkelijke optie, als je verwacht geen tot bijna geen medische kosten te maken.

Aanvullende zorgverzekeringen

Deze zorgverzekering heeft veel aanvullende zorgverzekeringspakketten waar je uit kunt kiezen. Bij allen aanvullende verzekeringen worden behandelingen die vergoed worden van de fysiotherapie uitgebreid. Voor de rest is ieder pakket uniek, het is maar wat je zelf graag zou willen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een pakket kiezen waar de griepprik wordt vergoed, of alternatieve geneeswijze tot een bepaald bedrag. De verzekering heeft zes aanvullende pakketten, dus het zou raar zijn als je geen pakket kon vinden die bij jou past.

Voor mensen die ergens anders de basiszorgverzekering heeft afgenomen is het mogelijk om hier een aanvullend pakket af te nemen. Deze mensen moeten er dan wel rekening mee houden, dat ze dan 50% extra betalen.

Tandartsenverzekeringen

Bij deze verzekeraar is het ook mogelijk om een extra tandartsenverzekering af te sluiten. Deze kosten worden via geen één aanvullend pakket vergoed, terwijl hier toch veel gebruik van wordt gemaakt. ONVZ heeft maar liefst vier pakketten waar je uit kunt kiezen. Hoe meer je wil dat er vergoed wordt, hoe meer je uiteindelijk moet gaan betalen. Het kleinste pakket bestaat uit vergoedingen tot 250 euro op jaarbasis en het grootste pakket tot 1500 euro.

Privé zorgpakket

Wil je graag in rust herstellen van ziekenhuisopnames? Dan is het Privé zorgpakket zeker een aanrader voor jou. Bij dit pakket ben je zeker van een eigen kamer en mag je bezoek ontvangen wanneer jij wil. Je bezoek is dus niet aan tijden gebonden. Ook beschik je over een eigen koelkast en luxere maaltijden. En je krijgt persoonlijke begeleiding, die je begeleid bij het zo snel mogelijk beter worden. Snel beter worden, willen we toch allemaal?

Heb je behoefte aan een goedkope basisverzekering, of juist uitgebreide aanvullende verzekeringen? Dan is dit de verzekeraar voor jou. Je kunt het hier zo basaal of uitgebreid afsluiten als je zelf maar wil.