OHRA Zorgverzekering

De OHRA zorgverzekering weet veel mensen aan te spreken, waardoor je automatisch kiest voor een relatief grote verzekeraar. Je hebt er de mogelijkheid om een zorgverzekering af te sluiten, maar je kunt er daarnaast terecht voor een aantal andere dekkingen. Wat dat betreft is het een goed idee om OHRA altijd mee te nemen in de vergelijkingen die je uitvoert. Wil je de zorgverzekeringen vergelijken voor 2014? Dan is de kans groot dat je er achter komt dat OHRA meedoet om de meest voordelige verzekering die er beschikbaar is.

Overzicht van vergoedingen

Je sluit bij OHRA de goedkoopste zorgverzekering af, terwijl je aan de andere kant kunt rekenen op een uitstekende dekking en een goede service. Veel van de service kun je online gebruiken en zelf uitvoeren, waardoor je daarmee aan de slag kunt op het moment dat jij wilt. Heb je nog geen zorgverzekering bij OHRA lopen en ben je van plan om het komende jaar over te gaan stappen? Dan kun je online de verschillende vergoedingen zien, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Hoe zit het bijvoorbeeld met de tandheelkundige zorg die je in het totale verzekeringspakket op wenst te nemen?

Online administratie

Daarnaast regelt OHRA de administratie 24/7 online, wat betekent dat je op ieder moment van de dag de mogelijkheid hebt om contact op te nemen of een wijziging door te geven. De tijden van beperkte openingstijden tijdens kantooruren zijn voorbij, aangezien we dankzij het internet 24 uur per dag, 7 dagen per week in verbinding staan met de wereld om ons heen. OHRA snapt dit heel goed en probeert er daarom voor te zorgen dat je er altijd goed terecht kunt. Het is wat dat betreft een uitstekend idee om OHRA mee te nemen in de vergelijking die je uit wilt voeren.

Digitale declaratie

Verder kun je bij de OHRA zorgverzekering rekenen op een digitale declaratie, zodat het niet langer nodig is om deze per post in te sturen. In plaats daarvan kun je een foto of een scan maken en zorg je er op die manier voor dat de verzekeraar de kosten voor je zal vergoeden. Wat dat betreft zorg je er met de OHRA zorgverzekering eenvoudig voor dat je voorgeschoten kosten terug kunt krijgen. Ook staat de verzekeraar bekend om het snel uitbetalen van de declaraties, waardoor je hier nooit lang op hoeft te wachten.

OHRA meegroeiservice

Uniek aan OHRA is de mee groei service waar je gebruik van kunt maken. Normaal gesproken heb je tijdens de looptijd van de verzekering niet zomaar de mogelijkheid om deze aan te passen. Bij OHRA heb je die mogelijkheid 1x per jaar wel, zonder dat je daar een medische verklaring voor nodig hebt. Verandert er iets in je levensfase of wellicht de gezinssituatie? Dan kun je de aanvullende dekking daar gewoon op aanpassen. Dit zorgt ervoor dat de OHRA zorgverzekering op een uitstekende manier past bij jouw persoonlijke situatie, ook als er ineens een grote verandering plaatsvindt waar je niet op had gerekend.