Meeus Zorgverzekering

Meeus is niet bij iedereen in Nederland bekend, maar is een relatief grote verzekeraar. Men beheert de zorgverzekeringen voor een groot aantal Nederlanders en zorgt er op die manier voor dat we gebruik kunnen maken van de zorg waar we behoefte aan hebben. Bovendien slaagt men er bij Meeus in om de premie laag te houden, terwijl je aan de andere kant kunt rekenen op een uitstekende service. Dit laatste zorgt er overigens voor dat Meeus doorgaans niet de goedkoopste zorgverzekering te bieden heeft, maar dat de verhouding tussen de prijs en kwaliteit aan de andere kant wel goed in orde is.
Scherpe premie en online inzicht

Het voordeel van Meeus is dat je er een scherpe premie betaalt voor de service en de zorg die je ontvangt. Dit laatste is iets dat van groot belang is, aangezien veel mensen zich blind staren op de premie die ze betalen. Een lagere premie is alleen interessant wanneer dit niet ten koste gaat van de dekking die je aan de andere kant ontvangt. Wat dat betreft kun je de zorgverzekering vergelijken voor 2014 door goed te kijken naar zowel de dekking als de premie.

Kijk ook naar de mogelijkheden om online inzicht te krijgen in bijvoorbeeld de declaraties die je zelf doet, maar ook die de huisarts of andere zorgverleners doen. Met name dit laatste is interessant, aangezien veel mensen niet weten dat de huisarts bijvoorbeeld ieder kwartaal een declaratie in zal dienen, ook wanneer je geen gebruik hebt gemaakt van de zorg. Dankzij de Meeus zorgverzekering kun je hier inzicht in krijgen en leer je de dekkingen dus beter te begrijpen. Dit kan je vervolgens helpen om een voordelige verzekering af te sluiten en ervoor te zorgen dat je de touwtjes zelf goed in handen hebt.

Aanvullende verzekering bij Meeus

Daarnaast kun je bij Meeus kiezen voor een aantal aanvullende verzekeringen. Hiermee zorg je ervoor dat je de dekking op een meer uitgebreide manier in elkaar kunt steken. Maak bijvoorbeeld gebruik van een pluspakket voor jongeren en stellen, of kies aan de andere kant voor een pakket dat beter geschikt is voor ouderen die gebruik wensen te maken van een goede zorgverzekering. Het interessante van de aanvullende dekkingen is dat ze op die manier aansluiten bij de zorg die je het komende jaar nodig zal hebben. Je betaalt bij de Meeus zorgverzekering op die manier alleen premie voor de zorg waar je ook daadwerkelijk gebruik van zal maken.

Andere verzekeringen

Meeus biedt je overigens niet alleen de mogelijkheid om een zorgverzekering af te sluiten, je kunt er ook kiezen voor een van de andere dekkingen die er beschikbaar zijn. Kies bijvoorbeeld voor een auto- of een fietsverzekering, wanneer je ook die spullen graag goed wilt verzekeren. Het voordeel van meerdere verzekeringen bij één verzekeraar is dat men je daar al kent en je dus al in het bestand staat. Dit maakt de administratie zo gemakkelijk mogelijk en zorgt er daarnaast voor dat je op een zo voordelig mogelijke manier bij Meeus terecht kunt.