Natuurlijk wil je goed verzekerd zijn bij Kiemer. Je gezondheid is het belangrijkste wat er is en daar ben je zuinig op. Bij Kiemer ben je goed verzekerd en kies je je eigen zorgverlener. 

Bij Kiemer schrijven wij je niet voor naar welk ziekenhuis, specialist of andere zorgverlener je moet gaan. Met onze restitutiepolis hoef je dus niet te kiezen voor een zorgverlener die een contract met ons heeft, maar heb je altijd de vrijheid die persoon of instelling te kiezen die bij je past.

Maar voor diegene die wat hulp wil bij het kiezen, hebben we een aantal zorgverleners op een rij gezet. Wil je het liefst zo dicht mogelijk in de buurt worden geholpen? Heb je specifieke klachten? We helpen je bij het maken van een goede keuze.

Regel alles online

Wil je een wijziging doorgeven of een nota declareren? Log in op Mijn Kiemer en regel eenvoudig al je verzekeringszaken. Heb je een vraag? Stel je vraag via Facebook, Twitter of mail ons. Ons team reageert zo snel mogelijk. Dat we het goed doen, blijkt uit de goede beoordelingen (8.0) en de 1e positie op het gebied van klantenservice bij de Consumentenbond.

Keuzevrijheid zorg

We kunnen je goede zorg en service bieden omdat we onderdeel zijn van De Friesland Zorgverzekeraar. Je profiteert zo niet alleen van inkoopvoordeel, maar ook van de beste zorg.  Bij Kiemer schrijven wij je niet voor naar welk ziekenhuis, specialist of andere zorgverlener je moet gaan. Met onze restitutiepolis hoef je dus niet te kiezen voor een zorgverlener die een contract met ons heeft, maar heb je altijd de vrijheid die persoon of instelling te kiezen die bij je past.