Wil je in jouw geval weten wat de beste verzekering is? Dan is het zeker een aanrader om advies te vragen bij Hoy Hoy. Dit is een site waar je verzekeringen met elkaar kunt vergelijken en afsluiten. Door een goede zorgverzekering af te sluiten kun je wel 200 euro op jaarbasis besparen, je betaalt namelijk vaak teveel. Deze organisatie geeft een onafhankelijk advies, toegespitst op jouw situatie door middel van een aantal vragen die je zelf moet invullen. Vaak kun je ook leuke kortingen krijgen als je via deze site een verzekering afsluit. Als je via Hoy Hoy een verzekering afsluit, heb je geen omkijk meer naar het papierwerk. Alles wordt geregeld voor jou om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Vragen om advies bij Hoy Hoy

Als je een advies wil aanvragen dien je eerst wat persoonlijke gegevens te geven, zoals je geboortedatum, je geslacht en postcode. Ook kun je de gegevens van een eventuele partner invullen. Vervolgens gaat de verzekering verder kijken naar jouw wensen en eventueel die van je partner en krijg je een vragenlijst waar je in aan kunt geven in hoeverre je bepaalde kosten wil dekken. Je kunt dus ook aangeven waar je geen gebruik van denkt te maken, bijvoorbeeld de orthodontist of alternatieve geneeswijze. Aan de hand van de ingevulde gegevens zoekt Hoy Hoy de beste en goedkoopste verzekering voor jouw.

De uitslag van Hoy Hoy

De uitslag bestaat uit een top drie verzekeraars, als eerste zie je de prijs, keuze vrijheid en hoe makkelijk je geaccepteerd wordt. Als je er meer van wilt weten, kun je verder kijken naar de polis. Mochten de drie adviezen je niet bevallen, dan kun je verder kijken in de overige lijst van verzekeraars die in jouw geval in aanmerking komen. Bij deze site gaan ze er vanuit dat je een minimaal eigen risico wil hebben. Het is dus mogelijk als je een hoger eigen risico neemt je nog wat goedkoper uit bent.

Onafhankelijkheid van Hoy Hoy

De meeste mensen hebben hun twijfels bij de onafhankelijkheid van keuzevergelijkingssite. Toch is dit er eentje die wel volledig afhankelijk is, ondanks dat ze een vergoeding krijgen van de verzekeraars als iemand een verzekering afsluit via de site. De vergoeding is namelijk hetzelfde per verzekeraar, het maakt voor Hoy Hoy dus niet uit bij welke verzekeraar jij je verzekering afsluit. Als je via deze site een verzekering afsluit krijg je in sommige gevallen ook korting, waardoor het nog aantrekkelijker wordt om een verzekering hier af te sluiten.

Wil je graag een onafhankelijk advies voor het afsluiten van een zorgverzekering? Dan is het zeker aan te raden om dit aan te vragen via de site Hoy Hoy. Daarbij kun je leuke kortingen krijgen en regelen zij alle papieren om over te kunnen stappen. Je hebt er dus geen omkijken meer naar. Door het afsluiten van een zorgverzekering via Hoy Hoy kun je wel 200 euro op jaarbasis besparen. Het is dus zeker de moeite waar om even een blik te werpen op de site.