FBTO zorgverzekering

De FBTO zorgverzekering zit op een heel slimme manier in elkaar en zorgt er bovendien graag voor dat je zelf de touwtjes in handen hebt. Ga je de zorgverzekering vergelijken ? Dan is het een uitstekend idee om FBTO mee te nemen. Je zorgt er op die manier voor dat je op zoek kunt gaan naar de goedkoopste zorgverzekering, die bovendien een goede dekking te bieden heeft. De combinatie van deze elementen zorgt ervoor dat je weer een jaar lang goed verzekerd bent.Scherpe basispremie zorgverzekering

De FBTO zorgverzekering is beschikbaar tegen een scherpe premie per maand of per jaar, afhankelijk van de manier waarop je deze af wenst te rekenen. Het voordeel van een premie per maand is dat je daar niet in één keer voor hoeft te betalen. Je kunt aan de andere kant rekenen op een aantrekkelijke korting wanneer je besluit om dit wel te doen. Het is wat dat betreft verstandig om de voor- en nadelen tegen elkaar weg te strepen en op die manier te betalen hoe je de FBTO zorgverzekering voor het komende jaar wenst te betalen.

Aanvullende modules aan- en uitzetten

Het unieke van de FBTO zorgverzekering is dat je gebruik kunt maken van een aantal aanvullende modules, die je per maand aan of uit kunt zetten. Ga je de komende maand bijvoorbeeld op vakantie? Dan kun je de module met buitenland dekking aanzetten om er zeker van te zijn dat je in het buitenland niet zomaar te maken krijgt met medische kosten die je zelf dient te betalen. Ben je weer terug van vakantie en heb je de module niet meer nodig? Dan zet je de aanvullende module weer uit en betaal je een meer scherpe premie voor de FBTO zorgverzekering.

Online regelen

Daarnaast kun je met het oog op de FBTO zorgverzekering veel van je wensen gewoon online regelen, zonder dat je daarvoor apart contact op hoeft te nemen met de verzekeraar. Je kunt bijvoorbeeld een verzekering aanvragen, maar je kunt de website van FBTO daarnaast gebruiken om een wijziging door te geven. Ten derde kun je de declaraties er online indienen en is het dus niet langer nodig om deze in te sturen. De FBTO zorgverzekering zit wat dat betreft op een heel slimme manier in elkaar en gaat volledig mee met de tijd om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Keuzehulp van FBTO

Via de keuzehulp kun je de FBTO zorgverzekering precies zo samenstellen als je zelf wenst, bijvoorbeeld wanneer je nog niet goed weet welke modules je nodig zal hebben. Heb je bijvoorbeeld wat aan tandheelkundige zorg, of is dit iets waarvoor je het risico het komende jaar beter zelf kunt dragen? Maak gebruik van de keuzehulp en stel de FBTO zorgverzekering samen op de manier zoals deze het best bij je past. Wat dat betreft heb je er een grote mate van vrijheid, om je te verzekeren op de manier zoals jij dat voor ogen hebt.