CZ zorgverzekering

De CZ zorgverzekering bestaat in ieder geval uit een basisverzekering, die je eventueel aan kunt vullen met een aantal aanvullende dekkingen. Dit zorgt ervoor dat je meer kunt verzekeren dan wat er in de basisdekking voor iedereen in Nederland is opgenomen. CZ staat bekend om de relatief scherpe premie, waarbij je bovendien kunt rekenen op een uitstekende service. Het is daarom interessant om de verzekeraar mee te nemen in de vergelijking die je gaat maken. Je kunt de zorgverzekering vergelijken voor 2014, om er achter te komen of CZ voor jou een interessante keuze is.

Basisverzekering van CZ

De basisverzekering van CZ is qua dekking gelijk aan die van de andere verschillende verzekeraars, aangezien we daarvoor in Nederland gebruik maken van een standaard. De verschillende verzekeraars dienen het pakket aan te bieden zoals de overheid dit vaststelt, zodat iedereen in Nederland kan rekenen op een goede zorg. Uiteraard is het verstandig om goed te kijken naar de verschillen tussen een dekking in natura of een restitutiepolis en ook te letten op de zorgcontracten die er in de buurt beschikbaar zijn. Je zorgt er daarmee voor dat je een zo goed mogelijk beeld krijgt van de CZ zorgverzekering.

Aanvullende verzekeringen

Uiteraard kun je de CZ zorgverzekering uitbreiden met een aantal aanvullende modules. Het is dan waarschijnlijk niet langer de goedkoopste zorgverzekering, maar je kunt er op die manier wel voor zorgen dat je een bril en contactlenzen vergoed zal krijgen, of dat je de beschikking krijgt over hoortoestellen die worden vergoed. Bij de CZ zorgverzekering kun je de aanvullende modules kiezen op basis van de leeftijdsgroep en gezinssamenstelling waartoe je behoort. Je zorgt er daarmee voor dat de dekking past bij de kosten waar je in jouw situatie waarschijnlijk mee te maken zal gaan krijgen.

Tandartsverzekering CZ

Wil je ook tandheelkundige zorg opnemen in de CZ zorgverzekering die je op het oog hebt? Dan is het verstandig om daar een aparte aanvullende module voor af te sluiten. Je betaalt een scherp bedrag per maand, waarmee je ervoor zorgt dat je dekking ontvangt op het moment dat je naar de tandarts gaat. Je kunt de tandartsverzekering standaard afsluiten, maar je hebt daarnaast de keuze voor een meer uitgebreide dekking. Ga uit van de kosten die je verwacht en bepaal op die manier hoe je de CZ zorgverzekering wilt uitbreiden en wat je er maximaal voor wilt betalen.

Overstapservice en extra’s

Verder kun je bij de CZ zorgverzekering rekenen op een aantal aantrekkelijke extra’s. De verzekeraar is je bijvoorbeeld graag van dienst met een overstapservice, maar daarnaast bijvoorbeeld ook met een keuze uit de beste zorgverleners en een second opinion wanneer je nog niet helemaal zeker bent van een bepaalde behandeling. Verder staat de verzekeraar bekend om de snelle uitbetalingen en kun je online altijd inzicht krijgen in de verschillende transacties die er hebben plaatsgevonden. Wat dat betreft zit de CZ zorgverzekering op een complete manier in elkaar en doe je er verstandig aan deze in ieder geval op te nemen in de vergelijking die je gaat maken.