Ben je op zoek naar een goedkope zorgverzekering, dan is de Anderzorg verzekering misschien wel iets voor jou. Deze verzekering kan je namelijk de goedkoopste basisverzekering bieden. Het is dus een ideale verzekering als je geen tot weinig gebruik maakt van je verzekering. Waarom zou je immers blijven betalen voor iets wat je niet gebruikt?

Indien het nodig is, is het natuurlijk belangrijk om je aanvullend te verzekeren. Dat heeft deze verzekering ook te bieden. Je kunt voor een aanvullende verzekering die is samengesteld door Anderzorg, maar je kunt ook je eigen pakket samenstellen. Je hoeft dus niet langer bang meer te zijn dat je bent verzekerd voor gebeurtenissen waar je vermoedelijk geen gebruik gaat maken.

Generiek 160x600

De basiszorgverzekering

Iedereen in Nederland is verplicht om een basiszorgverzekering af te sluiten en daar wil je natuurlijk niet te veel voor betalen. Om deze reden heeft Anderzorg ervoor gekozen om de goedkoopste basisverzekering aan te bieden die er maar nodig is. De regering heeft een basispakket samen gesteld die voor iedereen verplicht is, het maakt hierbij dus niet uit bij welke aanbieder je de verzekering af sluit.

Behalve dat Anderzorg de verplichte zorg biedt, streeft het er ook aan om goed advies te geven en te bemiddelen via de zorgadviseur. Door middel van de zorgadviseur is er ook sprake van een goede wachttijdenbemiddeling. Kortom, als je voor het basispakket van Anderzorg kiest, ben je verzekerd van een goedkope verzekering en goede service als je onverhoopt toch gebruik moet maken van zorgverzekering.

Aanvullende zorgverzekering

Anderzorg biedt niet alleen de basiszorgverzekering, maar ook aanvullende verzekeringen. Ze bieden verschillende vormen.

Combinatieverzekering

Als je net een beetje meer wil verzekeringen dan de basis, maar je wil niet te veel kwijt zijn is de combinatieverzekering de verzekering voor jou. Je hebt dan recht op negen fysiotherapie behandelingen, spoedeisende medische zorg in het buitenland en er zit ook nog een kleine tandartsenverzekering bij. Voor een nog iets uitgebreider pakket, maar waar je niet al te veel voor wil betalen, sluit je de Anderzorg Jong af. Deze is slechts een paar euro duurder, maar je krijgt wel meer zorg voor je geld.

Aanvullende verzekering

Je kunt bij Anderzorg ook kiezen voor een aanvullende verzekering. Je krijgt dan het meest uitgebreide pakket dat Anderzorg te bieden heeft voor een relatief klein bedrag. Dit is zeker een aanrader als je denkt meer kosten te moeten maken dan in het basispakket wordt vergoed.

Tandartsverzekering

Het is ook mogelijk om bij Anderzorg een pakket te nemen die gericht is op de tandzorg. Deze kosten worden vanuit het basispakket niet vergoed en kunnen toch flink oplopen.

Zelf samenstellen

Mochten de pakketten die Anderzorg  biedt niet toereikend zijn, dan kun je er ook voor kiezen om zelf een pakket samen te stellen. Je kunt je zorg dan aanvullen met tandheelkunde, werelddekking en fysiotherapie.

Kortom, ben je op zoek naar een goede zorgverzekering die het best bij jou past, kijk dan ook eens bij Anderzorg. Hier bieden ze namelijk de goedkoopste verplichte zorg. Heb je toch wat meer zorg nodig, dan kun je hier kiezen uit verschillende betaalbare pakketten.