Ben je op zoek naar een goede zorgverzekeraar, dan ben je bij Agis aan het goede adres. Voor een leuke maandpremie kan Agis je interessante pakketten aanbieden. Uiteraard ben je verschil een basis pakket af te nemen en dit pakket verschilt dan ook iets met het pakket van andere verzekeraars. Je betaalt hier een vast bedrag per maand voor en je hebt dan recht op alle noodzakelijke zorg die je nodig hebt.

Basisverzekering

Je kunt bij deze verzekeraar kiezen voor een verhoogd eigen risico om de maandpremie te drukken. Toch kiezen hier relatief weinig mensen voor. De basisverzekering beschikt, zoals zojuist al aangegeven uit de meest basale hulp. Om er zeker van te zijn dat het gehele bedrag wordt vergoed en je niets hoeft voor te schieten is het altijd verstandig om zorg te kopen bij zorgverleners waar Agis een contract mee heeft. De rekeningen worden dan rechtstreeks naar Agis gestuurd en daar afgehandeld. Je merkt dus niets van de kosten. Als je kiest voor een zorgverlener waar Agis geen contract mee heeft, worden de rekeningen naar je thuis gestuurd. In de meeste gevallen moet je de rekening voorschieten en maakt Agis later het deel dat zij vergoeden naar je over. In de meeste gevallen is dat het gehele bedrag, als je het hebt over een standaardtarief, als dat niet het geval is, moet je zelf het verschil betalen.

Veel mensen kiezen toch voor een wat uitgebreider pakket dan alleen de basisverzekering.

Aanvullende verzekering

Bij Agis heb je verrassend veel aanvullende pakketten waar je uit kunt kiezen. Hoe uitgebreider het pakket waar je voor kiest, hoe hoger de kosten. Agis heeft maar liefst zes pakketten waar je uit kunt kiezen. Voor het goedkoopste pakket hoef je niet meer bij te betalen dan een tientje, voor de duurste al meerdere tientjes. Het is dus verstandig om de verschillende aanvullende verzekeringen goed door te kijken en dan eens te beslissen in hoeverre je je verzekering wilt aanvullen. Voor de meeste jonge mensen voldoet de basisverzekering, maar als je regelmatig gebruik moet maken van bepaalde medicijnen of behandelingen is het verstandig om je goed te laten informeren over de aanvullende pakketten.

Agis biedt pakketten aan voor gezinnen, mensen op leeftijd enzovoorts. Het is verstandig om alle pakketten en de kosten met elkaar te vergelijken om te zien welk pakket het beste bij jou past.

Tandartsenverzekering

Bij Agis kun je kiezen uit drie verschillende tandartsenverzekeringen, tussen deze verzekeringen zijn geen echte grote verschillen. Het grootste verschil is de vergoeding per kalender jaar die Agis vergoed. Bij de goedkoopste is dit namelijk 250 euro en bij de duurste 1000 euro. Bij het duurste pakket moet je wel een vragenlijst invullen om geaccepteerd te worden. Het is verstandig om dit samen met de tandarts te doen, zodat je aanvraag sneller behandeld wordt.

Wil je een goede en betrouwbare basisverzekering en een aanvullende verzekering? Dan is het zeker een aanrader om eens te gaan informeren bij Agis. Deze verzekeraar heeft vele verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen. Zo heb je pakketten voor mensen van boven de 50 en pakketten voor gezinnen. De zorg die verleend wordt verschilt per pakket en het is dan ook een aanrader om je goed te laten informeren. Agis is een goede en betrouwbare aanbieder voor een redelijke prijs.