Zorgverzekering afsluiten bij Independer

Ben je van plan een zorgverzekering af te sluiten? Dan is het zeker verstandig om hiervoor een keer de website van Independer te bezoeken. Via deze website kun je heel erg makkelijk een prijsvergelijking doen voor het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering.


2014-2015 Independer Zorg 500x500 Bas I

Zorgverzekering samenstellen

Bij Independer zijn twee manieren om een zorgverzekering samen te stellen, je kunt hem helemaal zelf samenstellen naar de hand van je wensen maar je kunt er ook voor kiezen om het Independer stappenplan te doorlopen. Er zullen een aantal vragen worden gesteld waarop je kunt antwoorden, en met de antwoorden op deze vragen zal er een berekening worden gemaakt. De prijzen worden vergeleken, en vervolgens krijg je een aantal zorgverzekeraars te zien.

Gericht zoeken

Met Independer kun je gericht zoeken, en krijg je altijd de beste resultaten voor jou situatie op deze manier kun je veel kosten besparen en ook een hoop tijd omdat Independer via het eenvoudige stappenplan de beste verzekeringen op een rijtje zet.

Goede prijzen

Omdat de beste zorgverzekering wordt gezocht komt hier natuurlijk ook al een prima prijs uit voort, maar naast deze goede prijs is het ook nog eens mogelijk om een korting te krijgen doordat je via Independer boekt. Veel zorgverzekeraars bieden namelijk een extra korting wanneer je via Independer een verzekering afsluit.

Vergelijken en overstappen

Dat de website erg makkelijk in gebruik is dat blijkt wel, maar naast het vergelijken wordt het overstappen ook nog eens heel makkelijk gemaakt. Wanneer je besluit om over te stappen, dan krijg je hulp van Independer. Ze zullen alle stappen voor je regelen zodat je snel en makkelijk kunt overstappen zonder zorgen. Het lopende contract zal worden opgezegd en de overstap geregeld, zodat je de eerstvolgende rekening zal ontvangen van de nieuwe verzekeraar.

Experts helpen je

Independer helpt niet alleen met het vergelijken van zorgverzekering, ze helpen namelijk met veel meer zaken. Independer heeft tal van experts in dienst, en zo is er ook een expert voor zorgverzekeringen, die kijkt naar de beste deals maar ook naar jou belangen wanneer je namelijk meer wilt weten over bijvoorbeeld de vergoeding van bepaalde behandelingen, of bijvoorbeeld bij welk ziekenhuis je terecht kunt dan kun je gewoon contact opnemen met Independer en één van de 200 experts zal je dan te woord staan en proberen om vragen te beantwoorden.

Het is verstandig om jaarlijks over te stappen, zo blijf je genieten van een goede prijs – kwaliteitsverhouding en de kortingen die je via Independer kunt krijgen op zorgverzekeringen.

Onafhankelijk

Independer is een onafhankelijk bedrijf, dat zich bezig houdt met het vergelijken van abonnementen, verzekeringen en nog veel meer en omdat het een onafhankelijk bedrijf is kun je er dan ook zeker van zijn dat je altijd de beste deals zult vinden. Er wordt ook gekeken naar aanbiedingen, en door de extra kortingen komen de prijzen vaak zeer goed uit. Wil je graag weten of er voor jou winst zal zitten in een overstap? Neem dan even een kijkje op Independer.nl en doe de Zorg vergelijking.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.