PNOzorg zorgverzekering

Ben je op zoek naar een betaalbare basiszorgverzekering? Dan is dit zeker de verzekering voor jou. Ze hebben hier de prijs van de verzekering zo laag mogelijk gehouden. Bij deze verzekering zijn ze namelijk van mening dat je niet meer hoeft te betalen voor hetgeen wat je toch niet gebruikt. Alle meest noodzakelijke hulp wordt verzekerd via deze verzekering.

De basiszorgverzekering

De overheid heeft een pakket samengesteld wat je minimaal moet laten verzekeren. Bij iedere verzekeraar bestaat dit uit hetzelfde pakket. Om de kosten laag te houden kun je ervoor kiezen om een verhoogd eigen risico te nemen, dit houdt in dat je een groter deel moet meebetalen als je medische kosten maakt. Als je geen medische kosten maakt, hoef je uiteraard niets te betalen. Veel jonge mensen kiezen voor deze optie. Bij PNOzorg spelen ze hier handig op in door je grote kortingen te geven als je kiest voor deze optie.

Aanvullende verzekeringen

Behalve een basiszorgverzekering biedt PNOzorg ook een aanvullende verzekering aan. Voor een kleine extra bijdragen ben je flink bijverzekerd. Een aantal voorbeelden van onderdelen die extra verzekerd kunnen zijn door middel van een aanvullend pakket is de fysiotherapie en de orthodontie. Bij PNOzorg is het mogelijk om dit extra uit te breiden, zodat er meer vergoed wordt als je hier gebruik van moet maken. Als je deze onderdelen niet nodig hebt, hoef je dit ook niet bij te verzekeren.

PNOzorg heeft vijf pakketten waar je uit kunt kiezen. Hoe meer onderdelen worden bijverzekerd dor de keuze van het pakket, hoe meer je gaat betalen. Veel mensen kiezen er vaak toch voor om een aanvullende verzekering erbij te nemen.

Tandartsenverzekering

Ook maken veel mensen gebruik van de tandarts, maar dit is niet opgenomen in het basispakket. Deze kosten kunnen vaak flink oplopen en veel mensen kiezen er dan ook voor om een tandartsenverzekering erbij te nemen. Voor een relatief klein bedrag, ben je toch behoorlijk bijverzekerd. PNOzorg biedt vier verschillende tandartsenverzekering aan. Het kleinste pakket waar je voor kunt kiezen bestaat uit een vergoeding van tandheelkunde tot 250 euro op jaarbasis. Bij het meest uitgebreide pakket kun je kiezen voor een tandheelkunde vergoeding tot 1100 euro op jaarbasis. Ook is het dan mogelijk om de orthodontie te laten vergoeden tot 1600 euro op jaarbasis. Als je in aanmerking wil komen voor deze uitgebreide pakketten, moet je vaak wel een medische vragenlijst invullen. Niet iedereen komt hier namelijk voor in aanmerking.

PNOzorg heeft veel te bieden voor iedereen, ze spelen hier handig in op de behoefte van jongeren mensen om goedkope verzekeringen aan te bieden met alleen het hoognodige. En de behoefte van ouderen om wat meer te verzekeren. Je kunt het bij PNOzorg zo duur of goedkoop maken als je het zelf maar wil. Dit is een verzekering die bij elke leeftijd een gepaste verzekering kan aanbieden. Het is zeker de moeite waard om de mogelijkheden voor jou uit te zoeken bij PNOzorg en de verzekering af te sluiten die past bij jou en je situatie.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.