ONVZ zorgverzekeraar

ONVZ is een zorgverzekeraar die een goede service en keuzevrijheid hoog in het vaandel heeft staan. Ook heeft deze verzekering zeer uitgebreide aanvullende verzekeringen waar je gebruik van kunt maken. En de service wordt goed gewaardeerd door de klanten, al jaren zijn de klanten meer dan voldoende tevreden over de service.

De prijs is wel wat hoger van deze verzekering, maar daarentegen kun je wel altijd een goede service verwachten en heb je een ruime keuze uit aanvullende verzekeringen.

Basisverzekering

De basisverzekering bestaat uit het minimale pakket dat de overheid heeft vastgesteld. Wel heb je volop keuzevrijheid wat betreft de artsen en ziekenhuizen die je wilt bezoeken. Als de tarieven die worden gerekend binnen de regels vallen, wordt het gewoon vergoed. Je hoeft hiervoor de nota alleen bij de verzekering te declareren.

De maandpremie van de basisverzekering kan omlaag door het kiezen van een hoog vrijwillig risico. Dit kan je aardig wat geld per maand schelen, dus als je verwacht geen hoge kosten te maken wat betreft de zorg, kies dan een hoog eigen risico.

Aanvullende verzekeringen

Als het basispakket niet toereikend is, kun je ook kiezen voor een aanvullend pakket. Hierbij kun je denken aan een uitbreiding de fysiotherapie. Dit kan van 9 behandelingen tot onbeperkt. Ook kun je  via de verzekering preventieve cursussen volgen. Deze verzekering heeft maar liefst zes aanvullende verzekeringen waar je uit kunt kiezen. Hoe duurder het pakket, hoe uitgebreider de aanvullende verzekering. Deze aanvullende pakketten zijn zeker een aanrader voor mensen die juist wat meer zorg nodig hebben.

Tandartsenverzekering

Bij deze aanbieder kun je ook een tandartsenverzekering afsluiten, je kunt dan een groot gedeelte vergoed krijgen afhankelijk van het pakket waar je voor kiest. Dit is zeker aan te raden als je verwacht aankomend jaar veel aan je tanden te laten doen. Hoe uitgebreider je verzeker, hoe meer je moet betalen, maar als je regelmatig gebruik maakt van je verzekering zul je zien dat je op de lange duur stukken goedkoper uit bent. In het basispakket zit namelijk geen dekking voor tandartsen, terwijl de meeste mensen hier wel gebruik van maken.

Privé zorgpakket

ONVZ heeft als één van de weinige verzekeraars de mogelijkheid om een privé zorgpakket af te sluiten. Dit pakket is vooral geschikt voor mensen die regelmatig in het ziekenhuis liggen. Je krijgt namelijk een betere zorg dan in het normale pakket, je wordt voorzien van extra uitgebreide maaltijden, een gevulde koelkast, extra bezoektijden, privé kamer en persoonlijke begeleiding. Kortom, je krijgt alle rust om zo snel mogelijk weer beter te worden en weer te genieten van het leven zoals het hoort te zijn.

Wil je dus een goede verzekering afsluiten en geeft het kostenplaatje niet de doorslag? Dan is het zeker aan te raden om je goed te laten informeren over de mogelijkheden bij ONVZ. Je kunt je hier namelijk flink uitgebreid laten verzekeren en bent verzeker van een zeer goede service die al jaren door mensen wordt gewaardeerd. Het is dus de ideale verzekering als je juist wat meer zorg nodig hebt.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.