De Friesland verzekering

Ben je op zoek naar een goede, niet al te duren verzekering? Dan is de Friesland verzekering zeker de verzekering waar jij naar op zoek bent. Behalve dat de Friesland verzekering de mogelijkheid wil geven aan mensen om een goedkope verzekering af te sluiten, willen ze ook wel graag service geven als het gewenst is. Om deze reden hebben ze ook verschillende basisverzekeringen die je af kunt sluiten.

De basiszorgverzekering

De Online verzorgd basisverzekering is een verzekering waarbij je al je zaakjes online kunt regelen. Omdat de verzekeraar bijna geen extra kosten voor jou hoeft te maken, biedt hij deze verzekering een stuk goedkoper aan. Je moet dan zelf de nota’s via het internet declareren en een gecontracteerde zorgverlener zoeken als je er eentje nodig hebt. Als je gebruik maakt van een zorgverlener die niet gecontracteerd is, loop je de kans dat je behandeling niet vergoed wordt. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Het tweede pakket dat Friesland verzekering te bieden heeft is Alles Verzorgd. Dit is een pakket dat door heel veel mensen wordt gekozen. Alles wordt al ware voor je geregeld en je hebt dan ook geen omkijken naar nota’s. Zolang je de behandelingen onder gaat bij gecontracteerde zorgverleners zullen de rekeningen netjes betaald worden.

De laatste basiszorgverzekering waar je uit kunt kiezen is vrije keus. Dit pakket onderscheid zich van de rest doordat je zelf je zorgverleners mag uitzoeken. Zolang het tarief van de zorgverleners maar onder het standaardtarief vallen wordt deze vergoed. Helaas moet je bij deze verzekering de nota’s wel eerst voorschieten, maar die krijg je later weer terug. Hiervoor is gekozen omdat je niet altijd gebruik maak van zorgverleners waarmee de Friesland verzekering een contract heeft.De Friesland 336x280

De aanvullende verzekering

De Friesland verzekering heeft vier pakketten waar je uit kunt kiezen als het gaat om aanvullende verzekeringen. De pakketten verschillen in de mate van de vergoedingen die je krijgt. Hoe uitgebreider het pakket, hoe meer vergoedingen je krijgt, maar ook hoe duurder het is. Het verschil tussen de pakketten zit hem in de mate van de vergoeding van de fysiotherapie. Een ander groot verschil is de vergoeding van alternatieve zorg. Als het goedkoopste pakket neemt, wordt dat helemaal niet vergoed, maar in de overige drie wel. Als je de pakketten allemaal met elkaar vergelijkt, kun je uiteraard nog veel meer verschillen ontdekken. Hou bij het afsluiten van je verzekering goed in de gaten wat jij nodig denkt te hebben. Het is immers zonde om meer te betalen dan waar je beroep op doet.

De tandartsenverzekering

De Friesland verzekering heeft ook nog drie pakketten voor de vergoeding van de tandarts. Bij alle pakketten wordt 80% van de gemaakte kosten bij de tandarts vergoed, maar de techniekkosten worden bijvoorbeeld niet altijd vergoed. In dit geval alleen bij de duurste verzekering. Weeg dus voor jezelf af of je het nodig om deze uitgebreide verzekering af te sluiten.

Ben je dus op zoek naar een verzekering met meerdere opties? Dan is het zeker aan te raden om nog eens verder te kijken op de site van deze zorgaanbieder.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.