Stel je verzekering samen met de FBTO autoverzekering

Daarom kies je voor deze verzekering

  • Betaal alleen voor wat je zelf kiest!
  • Binnen 3 jaar je auto total loss of gestolen? Dan krijg je met WA-Plus en WA-Casco terug wat je voor je auto hebt betaald.
  • Makkelijk en snel je schade melden via WhatsApp.


Stap 1: Kies je basisverzekering

Wil je een autoverzekering afsluiten? Dan kies je eerst uit 3 basisverzekeringen: WA, WA-Plus of WA-Casco. Wil je alleen schade aan iemand anders of aan de spullen van iemand anders verzekeren met de WA verzekering? Of ook schade aan je eigen auto met de WA-Plus of WA-Casco verzekering? Jij kiest! Je kunt je basisverzekering het hele jaar door aanpassen.

Stap 2: Kies je aanvullende modules

Vul je basisverzekering aan met de aanvullende modules die bij jou passen, zoals Pechhulp Buitenland voor hulp bij pech onderweg. We hebben 7 aanvullende modules, dus er valt genoeg te kiezen! De meeste modules kun je het hele jaar door aan- en uitzetten.

fbto autoverzekering

Stap 3: Sluit je autoverzekering online af

De FBTO Autoverzekering kun je makkelijk en snel online afsluiten. En je profiteert vanonze klantvoordelen. Bijvoorbeeld voor onderhoud aan je auto, maar ook voorparkeren met Yellowbrick.

3 jaar lang je aankoopbedrag terug

Bij de FBTO Autoverzekering krijg je bij total loss en diefstal terug wat je voor je auto hebt betaald toen je hem kocht. Dit geldt voor schades die verzekerd zijn met de WA-Plus en WA-Casco verzekering. Dat noemen we aanschafwaardevergoeding. Bekijk ook even wanneer je geen vergoeding krijgt met de autoverzekering. En hoe het zit met je eigen risico.

Lees de klantervaringen met FBTO