De blij dat ik rij autoverzekering is net als de ANWB een organisatie die je komt helpen als je pech onderweg hebt met je auto, fiets, brommer of scootmobiel.

Uniek in het pechhulp concept is dat je alleen een kleine lidmaatschapsbijdrage betaalt. De pechkosten betaalt het lid per gebeurtenis en die zijn vast; € 60. Principe; pech komt steeds minder voor dus waarom nog verzekeren.

Informatie over de blij dat ik rij autoverzekering.

Het hele gezin en alle voertuigen kunnen op één pas. Leden krijgen ook gratis APK waarschuwingen, kunnen gratis lid worden van een parkeerorganisatie en een autodeel organisatie.

1. Pechpas (digitaal) is geldig per kalenderjaar;
2. Upgraden naar Europahulp later ook mogelijk;
3. Europahulp is kentekengebonden;
4. Automatische verlenging;
5. Opzeggen net zo gemakkelijk als aanmelden.

blij dat ik rij

Wat heeft Blij dat ik rij de bezoeker te bieden:
• Een goede pechhulp organisatie die er staat als je hem nodig hebt. 60% van de Nederlanders heeft eigenlijk nooit pech. Dan is verzekeren toch onzin.
• Blij dat ik rij biedt pechhulp als een dienst, niet als een verzekering;
• De bezoeker kan alle personen op één adres (alle voertuigen op datzelfde adres ook fiets, bromfiets en scootmobiel) zonder meerprijs aanmelden;
• Blij da tik rij pechhulp hanteert geen leeftijdcriterium voor voertuigen.

Blij dat ik Rij pechhulp Nederland is inclusief woonplaatsservice en helpt tot 15 kilometer over de grens.

Blij dat ik rij werkt met een externe alarmcentrale AA-team die klanten zo snel mogelijk weer op weg helpt. In 80% van de gevallen lukt dat. Daarnaast voorziet Blij dat ik rij de leden van tips om pech te voorkomen of pech zelf op te lossen.