Anderzorg zorgverzekering

Ben je ook aan het rondkijken voor een goede en goedkope zorgverzekering? Dan kan het zjn dat er qua keuze een hoop op je af komt. Daarom hebben wij een opsomming gemaakt van de verschillende soorten verzekeraars, en wat zij aanbieden en welke voordelen een zorgverzekering met zich meebrengt.

Anderzorg is een zorgverzekeraar die samenwerkt met Menzis, en is dan ook één van de grotere maar ook goedkoopste zorgverzekeraars in Nederland. Kies je voor een Anderzorg zorgverzekering, dan kies je automatisch voor een zorgverzekeraar die tal van mogelijkheden biedt, maar ook vele gemakken.

De premie

Ook hier geldt, hoe hoger het eigen risico hoe lager de maandpremie. Hierdoor is het dan ook mogelijk om een basisverzekering af te sluiten vanaf €62,25 per maand. Wanneer je dus verwacht dat er komend jaar weinig kosten zullen komen, dan kun je voor dit bedrag al goed verzekerd zijn. Wanneer je echter wel meer kosten verwacht is het verstandig om na te denken over het eigen risico, en eventueel te kiezen voor een lager eigen risico en dit kun je zelf bepalen bij Anderzorg,Anderzorg 500x500

Basis verzekering

De basis verzekering biedt al redelijk wat mogelijkheden, en vooral wanneer je weinig gebruik maakt van zorg is dit natuurlijk perfect! Onder de basis verzekering vallen ziekenhuisopnames, medicijnen en natuurlijk de zorg van een huisarts. Ook kom je in aanmerking voor spoedeisende hulp in het buitenland en voor kinderen tot 18 jaar is ook tandheelkundige hulp inbegrepen. Zwanger, of plannen om zwanger te worden? Ook zwangerschap valt onder de basisverzekering.

Aanvullende verzekering

Is de basisverzekering niet genoeg, of verwacht je het komende jaar hoge kosten voor bijvoorbeeld tandheelkunde of fysiotherapie? Dan is het natuurlijk altijd goed om een aanvullende verzekering te overwegen. Bij Anderzorg is er een ruime keuze aan aanvullende verzekeringen. Voor iedere situatie is er wel een verzekering te vinden, en zelfs wanneer er geen specifiek pakket bestaat dan is het ook nog mogelijk om zelf een verzekering samen te stellen.

Zelf regelen

Mijn Anderzorg:

Bij de Anderzorg zorgverzekering kun je zelf ook de nodige dingen online regelen. Dit is natuurlijk erg makkelijk en snel, maar je kunt zo ook bijvoorbeeld kosten bekijken en nog veel meer. Met “Mijn anderzorg” kun je bepaalde gegevens wijzigen, maar ook online declareren, kraamzorg aanvragen en zelfs betalingsregelingen aanvragen en nog veel meer! Op deze manier krijg je gedeeltelijk de touwtjes in handen, en weet je ook waarvoor je allemaal moet betalen.

De zorgvinder:

Wanneer je gaat verhuizen, of op zoek bent naar een specialist is het mogelijk om online op de website van Anderzorg een tandarts of bijvoorbeeld een specialist te vinden via de zorgvinder. Op deze manier kun je snel aangesloten zorgaanbieders in de buurt vinden. Heb je liever dat Anderzorg helpt bij het vinden van een zorgaanbieder, of wil je liever persoonlijk advies? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met anderzorg.

Declareren met behulp van apps:

Wat ook wel makkelijk is bij Anderzorg, is de mogelijkheid om via mobiele apps zorgkosten te declareren. Je kunt gemakkelijk via de App store, of Play store een app downloaden en vervolgens snel en eenvoudig gebruik maken van mobiel declareren.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.